UKDeutschlandÖsterreichSchweizFranceBelgiqueNederlandsLuxembourgEspañaItaliaDanmarkNorgeSverigeSuomi
Startpagina
Enthousiasme
Het product
Nieuw! Xbeam
De gebruikers
FAQ
Prijzen
Contact
Pers
Download
Nu bestellen!
Relatiegeschenk

Wat brengt de GyroTwister teweeg?

De GyroTwister is in principe voor elke leeftijdscategorie geschikt. Iedereen kan profiteren van het erg positieve trainingseffect (versterking van de grijpkracht, polsen, onder- en bovenarmen, stimulering van de doorbloeding en verbetering van het coördinatievermogen).

… en door wie wordt hij gebruikt?

Sporters en muzikanten:

Doorzijn eigenschap de armen van de vingertoppen tot de schouders te verstevigen, is de GyroTwister niet alleen voor klimmers, surfers, bergbeklimmers, kegelspelers, bowling-, tennis-, squash-, baseball-, basketbal- en golfspelers geschikt, maar ook voor muzikanten, zoals drummers, pianisten en gitaristen. En ook fietsers en motorrijders die last hebben van gevoelloze handen bereiken positieve resultaten met de GyroTwister.

Computergebruikers:

Mensen die dagelijks voor de computer zitten of andere steeds terugkerende taken verrichten, moeten hun spieren regelmatig losmaken door even de GyroTwister te gebruiken (1-2 minuten volstaan). Dit ontspant, verbetert de doorbloeding en kan ertoe bijdragen een overprikkeling of ontsteking van de spieren, zenuwen of pezen, zoals bijv. het Carpal Tunnel Syndroom of RSI-syndroom (= Repetitive Strain Injury), te voorkomen.

Oudere mensen:

De GyroTwister kan het coördinatievermogen verbeteren en spierafbraak voorkomen. Hij is dus perfect geschikt als hulpmiddel bij een revalidatie, bijv. na een beenbreuk. In dergelijke gevallen moet u het gebruik van de GyroTwister echter met uw arts bespreken! Bovendien profiteren precies oudere mensen van de positieve eigenschappen van de GyroTwister, want hij kan ertoe bijdragen dat het bewegings- en coördinatievermogen ook op een hogere leeftijd behouden blijft.

Door zijn geringe grootte kan de GyroTwister overal worden meegenomen. Gebruik hem terwijl u leest, naar de televisie kijkt, eet, wandelt, tijdens een korte rustpauze op het werk of bij alle andere mogelijke gelegenheden.StartpaginaEnthousiasme Het productNieuw! Xbeam |  De gebruikers
FAQPrijzenContactPersDownloadNu bestellen!Relatiegeschenk


(c) 2010 Alle teksten op deze Homepage (c) GyroTwister.
(tm) Xbeam is een gedeponeerd handelsmerk van GyroTwister.
(tm) GyroTwister is een gedeponeerd handelsmerk van GyroTwister.
(pt.p) GyroTwister-Xbeam is als patent aangemeld bij het Duitse Patent- en Merkenbureau.