UKDeutschlandÖsterreichSchweizFranceBelgiqueNederlandsLuxembourgEspañaItaliaDanmarkNorgeSverigeSuomi
Startside
Begejstring
Produktet
Nyt! Xbeam
Brugerne
FAQ
Priser
Kontakt
Presse
Download
Bestil nu!
Reklameartikler

NY:
GyroTwister-Xbeam
med lys!

En øvet bruger accelererer GyroTwister’en på over 10.000 omdrejningen i minuttet. Derved genererer GyroTwister’en centrifugalkræfter på indtil 15 kg. Hvad ligger nærmere, end at udnytte disse enorme kræfter til energiproduktion? Med denne nye GyroTwister-Xbeam har vi gjort netop dette.

Xbeam’en har en indbygget strømgenerator, der producerer nok energi, til på en fascinerende måde at belyse apparatet. Herved får man et intensivt lys i alle retninger. Brug altså ikke den blå Xbeam i bilen om natten, man kan ellers forveksle dig med en politibil...Og således funktionerer Xbeam'en

Da GyroTwister-Xbeam’en producerer sin egen strøm, behøver den naturligvis ingen batterier, din Xbeam vil altså også efter flere år lyse som den første dag.

Xbeam’ens grundlæggende funktionalitet er den samme, som på GyroTwister Classic. Denne har dog yderligere to højeffekt-kobberspoler, der er monteret på dennes hjertestykke, rotoren. Disse føres forbi en ekstra stærk permanentmagnet, der er monteret på Xbeam’ens hus. Herved opstår der en induktionsspænding.
Dette princip funktionerer som på en cykel-dynamo, hvor en magnet drejer sig i en spole, drevet af for- hhv. baghjulet. Spolens ender rager ud af dynamoens hus, således at man der kan aftage strømmen til cyklens lysforsyning.

Dette princip blev ved konceptet til den nye Xbeam dog stærkt modificeret, for hvis spolen ville været forbundet med huset, skal LED’erne også være monteret på huset, hvad der ville have ført til et "stående lys". Derfor er Xbeam’en sammenlignet med en cykel-dynamo opbygget nøjagtigt omvendt. Permanentmagneten er fast forbundet med huset, og spolen hvorfra strømmen bliver aftaget, sidder på rotoren, hvor de 6 power-LED’s også er anbragt. Resultatet er 4 super lysende LED’s der sammen med rotoren drejer sig med indtil 16.000 omdrejninger i minuttet (selve Xbeam’en klarer endda over 15.000 o/min., dog svigter den gennemsnitlige menneskelige koordinationsevne allerede betydeligt derunder) om deres egen akse.
En ubeskrivelig effekt.

Xbeam’en fås i to farver:
Orange/gul (røde power LED’s) og
blå/gul (blå power LED’s).StartsideBegejstring Produktet |  Nyt! Xbeam |  Brugerne
FAQPriserKontaktPresseDownloadBestil nu!Reklameartikler


(c) 2010 Alle tekster på dette web-sted (c) GyroTwister.
(tm) Xbeam er et registreret varemærke fra GyroTwister.
(tm) GyroTwister er et registreret varemærke fra GyroTwister.
(pt.p) GyroTwister-Xbeam er patentanmeldt ved det tyske Patent- und Markenamt.